Linsbiffar

Ikväll blir det linsbiffar på menyn
Det är något som vi brukar göra. Vi serverar de med kokt potatis och stuvad spenat

Så här gör man:



koka två dl röda linser.

Blanda linserna med 2 rivna morötter, 1 hackad lök, 1-2dl havregryn, 1/2 dl olivolja, 1 dl solrosfrön, fetaost ca 1/2 förpackning, 1 tsk salt, 1 tsk chilipulver, 2 tsk oregano.

Sedan är det bara att göra biffar av det och steka  tills de får lite färg och osten börjar smälta lite.

Smaklig måltid!

Kommentarer
Postat av: Anders

Det här är verkligen en favorit! kan verkligen rekommendera alla att göra den! den är super god! tråkigt bara att den inte är riktigt lika god att värma som nygjord bara.. Men ändå väldigt god=)!

2010-02-03 @ 19:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0