Mandelfisk

Denna fisk har vi gjort några gånger. Kanske inte den nyttigaste, men den blir väldigt god och det kan detvara värt ibland.

Mandelfisk
(bild från www.coopkonsum.se)

Detta behövs:
 400 g fiskfile, t ex alaskapollok, sej, torsk
1 1/4 dl ströbröd
1 dl mandelspån
2 krm curry
2 krm citronpeppar
1/2 tsk salt
4-5 msk smör

Lägg fileerna i en ungsäker form
Blanda ströbröd med kryddor, salt, mandelspån, och det smälta margarinet. Lägg sedan blandningen  på fiskfileerna. Ha sedan fisken i mitten av ugnen på 225 grader i 20-25 minuter
Servera med hemmagjort potatismos och grönsaker
 

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman!

Det ska bli jättespännande att följa din blogg och få lite tips på nya maträtter och så. Känns som man har några rätter som man varvar med. Kul att prova på något nytt:) Kramar

2010-01-25 @ 16:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0